Het Decoratelier zoekt nieuw onderkomen

Door Vital Robat

Ons Decoratelier LA73 (anti-kraak) in Wageningen,  zoekt een nieuw onderkomen.
De vorige werkplek moesten we helaas op korte termijn ontruimen vanwege realiseren van de plannen van de projectontwikkelaar.
Het LEEFfestival (straattheater) is de centrale spil op deze locatie en meerdere theatergroepen (o.a. Lens) werken hier.

Kent u een locatie of heeft u zelf een nieuwe werkplek voor ons, belt u ons dan op 06-17244279 of stuur een mail via de link op onze website www.leeffestival.nl

Toneel spelen ?

Toneel spelen, gôh, wat komt daar allemaal  bij kijken! Of eigenlijk, het is gewoon doen.. Iedere week een nieuwe repetitie, een avond vol lol. Elke avond is onvoorspelbaar, verrassingen alom…oh en er mag uiteindelijk ook een voorstelling komen… ah, voor mij erg onduidelijk, maak je geen zorgen zegt de regisseur, ook al heeft ze zelf alweer haar dip doorstaan die ze bij elke voorstelling heeft. Ja, dit zegt ze met een grote glimlach.
Mooi om te zien hoe veel verschillende gedachten er zijn rondom ons thema bij alle verschillende spelers. Komt u ook kijken, en hier uw eigen inspiratie opdoen?
Iedere les worden we wijzer! En ja, dit passen we ook toe in ons dagelijks leven, het is niet alleen toneel, het is o zo reëel!

Geschreven door Heeltsje