Spelers gezocht voor cursus speelstijlen

Stichting Lens biedt cursus speelstijlen theater. Altijd al willen weten of theatermaken/spelen iets voor jou is? Dat kan in deze cursus.
Gedurende 8 cursusavonden behandelen we 4 speelstijlen: realistisch, absurdistisch, beeldend theater en blijspel. Hierbij zullen allerlei verschillende aspecten van het acteren de revue passeren: van ingeleefd spelen tot over- en underacting, het gebruik van stem en lichaam, ruimtegebruik, tekstbehandeling, timing etc.

Deze cursus geeft je de mogelijkheid om van verschillende speelstijlen te proeven en dingen uit te proberen. Waar ligt jouw kracht als acteur? Waar krijg jij energie van en wat zou je verder willen ontwikkelen? Dit is de ideale cursus om dat te ontdekken.

Cursusavonden: 29 april; 6, 20 en 27 mei; 3, 17 en 24 juni; 1 juli.

Locatie: theater De Wilde Wereld, Burgstraat 1 in Wageningen

Meld je hier aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.