Over Lens

Vanuit theaterzaal de Wilde Wereld in het centrum van Wageningen maakt Lens ieder jaar verschillende producties voor zowel beginnende, als ervaren spelers. Het máken van voorstellingen staat bij Lens centraal. Onder begeleiding van professionele docenten worden spelers gestimuleerd om tijdens het proces de eigen en andermans grenzen te verkennen én te verleggen. Bij Lens doe je meer dan toneelspelen, je maakt theater.

Werkwijze Lens
Bij ons staat de liefhebber van theatermaken centraal. Het hele productieproces van Lens en haar docenten is erop gericht om de amateurs op de weg van een artistiek idee naar de uiteindelijke voorstelling te begeleiden. De ontwikkeling van theatrale vaardigheden op het gebied van spel, vormgeving en techniek wordt gestimuleerd en geëvalueerd. Naast het met een groep mensen maken van theater verbeter je bij ons tijdens het productieproces je spelvaardigheden en kom je meer te weten over de werking van decor, kostuums, licht en geluid in een voorstelling!

Ieder jaar start Lens verschillende producties waar je als speler aan mee kunt doen. Repetities zijn op de donderdagavond of maandagavond van 19:30 tot 22:30 uur. Daarnaast moet je er ook op rekenen dat je een aantal weekenddagen vrij moet maken.

Wil met ons theatermaken door zelf te spelen?
Wil je je opgeven voor een nieuwe productie?
Bekijk onze agenda
voor een overzicht van al onze voorstellingen en activiteiten.

Lens Theatermakers vind je in de Wilde Wereld
Burghtstraat 1, 6701 DA  Wageningen
Mail:  stichtinglens@hotmail.com