Over Lens

Bij Lens maak je theater
Stichting Lens werd in 1987 opgericht. Toen al stond het máken van voorstellingen centraal en dat is nooit veranderd. Onder begeleiding van professionele docenten worden spelers gestimuleerd om tijdens het proces de eigen en andermans grenzen te verkennen én te verleggen. Vanuit theaterzaal de Wilde Wereld in het centrum van Wageningen maakt Lens ieder jaar twee producties voor zowel beginnende, als ervaren spelers.

Spel, vormgeving, techniek
Bij ons staat de liefhebber van theatermaken centraal. Docenten en regisseurs van Lens richten zich op begeleiding van amateurspelers van een artistiek idee naar voorstelling. De ontwikkeling van theatrale vaardigheden op het gebied van spel, vormgeving en techniek staat hoog in het vaandel. Concreet betekent die samen werken aan spelvaardigheid, decors en kostuums maken en leren over licht en geluid in een voorstelling.

Ieder jaar start Lens minimaal twee producties waar je als speler aan mee kunt doen. Repetities zijn op maandagavond van 19:30 tot 22:15 uur. Daarnaast zijn er bij elke productie een aantal weekenddagen waarop gerepeteerd wordt.

Wil je zelf de vloer op, decors maken of op een andere manier meedoen in een productie? Geef je op voor de volgende productie of stuur een mail naar stichtinglens@hotmail.com
Bekijk onze agenda
voor een overzicht van al onze voorstellingen en activiteiten.

Lens Theatermakers vind je in de Wilde Wereld
Burghtstraat 1, 6701 DA  Wageningen