Productie ‘Bambi’ is begonnen!

Als je aan ‘Bambi’ denkt, denk je waarschijnlijk aan dat kleine hertje van de tekenfilm. Maar wist je dat deze tekenfilm gebaseerd is op het gelijknamige boek van Felix Salten? De spelers van de productie ‘Bambi’ gaan met zowel de film als het boek aan de slag. Het wordt een toneelstuk voor volwassenen én kinderen, mét volwassenen en kinderen.

De eerste repetities liggen nu achter ons. Door improvisaties en het bedenken van kleine scènes beginnen we de dieren in het bos te herkennen. Er zijn namelijk veel meer dieren in het bos dan alleen de hertjes… en al die dieren hebben natuurlijk hun eigen karakter…

In de komende maanden zullen we hier met enige regelmaat vertellen wat we hebben gedaan, welke keuzes er zijn gemaakt en hoe we toewerken naar de opvoeringen in januari. Voor nu alvast een foto met een deel van de volwassen spelers. Tot snel!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *