Start theaterseizoen 2017-2018

We starten binnenkort met het nieuwe theaterseizoen! Op maandag 4 september hebben we een open avond waarbij er niet alleen informatie wordt gegeven, maar waar we ook met z’n allen de vloer op gaan om zelf te spelen! Beide regisseurs van de twee komende producties zullen hier ook aanwezig zijn.
Thee en koffie staat klaar vanaf 19.30 uur. We starten om 20.00 uur precies!

Het thema van dit seizoen is ‘De Schreeuw’. Denk aan de schreeuw om aandacht, de roep voor liefde, het duidelijk willen maken van iets belangrijks… alles is mogelijk binnen dit thema. We hebben dan ook twee uiteenlopende producties in petto, met daarnaast een korte cursus. Klik hier voor meer informatie!

We hopen iedereen op 4 september te zien in theaterzaal de Wilde Wereld, op Burgtstraat 1 in Wageningen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *